Zaal

Zaal

Zaalverhuur – Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring

Bij Vijgen & Olijven bieden we ook zaalverhuur aan, zodat je van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring kunt maken. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, zakelijke bijeenkomst, bruiloft of een ander evenement, onze sfeervolle zaal staat voor je klaar om jouw gasten te verwelkomen in een authentieke mediterrane setting.

Een unieke locatie

Onze zaal is een unieke en veelzijdige ruimte, doordrenkt met de charme van het Middellandse Zeegebied. Met een warme ambiance, elegante inrichting en mediterrane accenten, creëren we een uitnodigende sfeer voor elk evenement.

Gezelschappen van 8-100 personen

Of je nu een intieme bijeenkomst plant met een klein gezelschap of een groter evenement organiseert voor tot wel 100 gasten, onze zaal kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften.

Catering op maat

Naast de zaalverhuur bieden we ook catering op maat aan, zodat je kunt genieten van onze heerlijke gerechten en drankjes tijdens jouw evenement. Onze gepassioneerde chef-koks zorgen voor een culinaire ervaring die aansluit bij de wensen van jou en je gasten.

Professionele service

Ons toegewijde team staat klaar om je te ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van jouw evenement. We bieden professionele service en persoonlijke aandacht om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en jouw gasten zich welkom voelen.

Reserveer nu

Wil je jouw evenement onvergetelijk maken en profiteren van onze zaalverhuur? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het creëren van een bijzondere en memorabele ervaring bij Vijgen & Olijven.

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten (Met uitzondering van feestdagen)
Dinsdag 16:00u tot 22:00u
Woensdag 16:00u tot 22:00u
Donderdag 16:00u tot 22:00u
Vrijdag 16:00u tot 22:00u
Zaterdag 16:00u tot 22:00u
Zondag 16:00u tot 22:00u

Personeel gezocht voor de bediening.

Voor sollicitaties bel 06-20514683

Of loop even binnen.

 

This will close in 20 seconds