menus

Menukaarten

Ontdek onze Verschillende Menukaarten

Bij Vijgen & Olijven hebben we voor elk moment van de dag een heerlijke menukaart samengesteld, zodat je kunt genieten van de diverse smaken uit het Middellandse Zeegebied. Ontdek onze verschillende menukaarten en laat je culinair verwennen met een scala aan verrukkelijke gerechten en drankjes.

Drankkaart

Onze drankkaart biedt een uitgebreide selectie van verfrissende drankjes en koffie. Of je nu op zoek bent naar een verkoelend glas vruchtensap, een smaakvolle frisdrank of gewoon een goed glas water met een schijfje citroen, onze drankkaart heeft voor elk wat wils. Geniet van onze heerlijke non-alcoholische opties en laat je dorst lessen met een van onze verfrissende keuzes.

Dinerkaart

Onze dinerkaart belooft een onvergetelijke avond vol culinaire hoogstandjes. Ontdek de rijke smaken van het Middellandse Zeegebied met onze smaakvolle gerechten, waaronder verse zeevruchten, gegrild vlees, pasta’s en meer. Of je nu romantisch wilt dineren met je geliefde, een gezellige avond met vrienden wilt beleven of een speciale gelegenheid wilt vieren, onze dinerkaart heeft voor ieder wat wils.

Reserveer nu

Wil je genieten van onze heerlijke gerechten en drankjes van onze verschillende menukaarten? Reserveer dan nu een tafel bij Vijgen & Olijven en laat je verwennen door de smaken van het Middellandse Zeegebied. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons restaurant!

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten (Met uitzondering van feestdagen)
Dinsdag 16:00u tot 22:00u
Woensdag 16:00u tot 22:00u
Donderdag 16:00u tot 22:00u
Vrijdag 16:00u tot 22:00u
Zaterdag 16:00u tot 22:00u
Zondag 16:00u tot 22:00u

Personeel gezocht voor de bediening.

Voor sollicitaties bel 06-20514683

Of loop even binnen.

 

This will close in 20 seconds